Най-добро качество
Топ качество на топ цени – обещано!
Продуктите с немски стандарт за качество са признати и се радват на голям престиж, благодарение на своето високо качество и надеждност. За нас е повече от естествено, че тестването върху животни и използването на детски труд е недопустимо, и това се цени от все повече и повече знаменитости.
Можете да се доверите на качеството на продуктите на LR. За да Ви дадем това обещание, LR инвестира в научноизследователска и развойна дейност. Така винаги сме в крак с последните новости и благодарение на най-модерната техника и постоянните научни изследвания нашите продукти отговарят на най-високи стандарти за качество. За да са защитени ценните резултати от вътрешната научна дейност на LR, ние регистрираме за патент много от новоразработените продукти и методи на производство.
За да даде гаранция за високите си стандарти, LR разчита не само на строг вътрешен контрол, но възлага и на външни институти за тестване на продукти като реномирания SGS INSTITUT FRESENIUS, IASC (Международния научен съвет за алое) и Institut Dermatest® да контролират и сертифицират качествата на продуктите ни.
Суровините и доставчиците в LR
LR отдава голямо значение на първокласните природни суровини, като прилага и най-новите резултати от изследователската и развойна дейност.
Освен това ние работим в сътрудничество с доставчици на суровини с богат опит. При това сме поставили много високо летвата и подлагаме нашите доставчици на преглед буквално “под лупа”, преди да ги изберем. Нашата стриктност стига дотам, че проверяваме дори почвата в Мексико, на която се отглежда Aloe Vera Barbadensis Miller.
Първокласните суровини и щадящата преработка гарантират високото качество на нашите продукти. Редовният вътрешен и външен контрол – а за подбрани продукти и контролът от страна на независими реномирани институти – гарантира, че всички продукти от нашия асортимент поддържат постоянно високо качество съгласно немския стандарт за качество.
Проверка на качеството на LR продуктите
Само най-доброто е достатъчно добро
Още от основаването на LR отдаваме голямо значение на природните суровини, като прилагаме най-новите резултати от изследователската дейност и развитието. Освен това ние работим открай време в сътрудничество с доставчици на суровини с богат опит.
Освен това вътрешният и външният контрол на нашите продукти гарантират постоянно високото качество на продуктовия асортимент. Всеки продукт преминава през редица скъпи тестове. Посредством обстоен контрол на качеството ние гарантираме, че нашите хранителни добавки и козметични продукти заемат върхова позиция на пазара. 
Контрол на отглеждането и обработката
23 милиона листа от Алое Вера се използват годишно за LR. Растенията се отглеждат единствено в планинските части на Мексико, където условията за това са най-добри. При отглеждането не се използват никакви изкуствени торове, пестициди или други химикали!
Външни тестове
Много от нашите продукти предоставяме за проверка на външни съюзи и институти. Тези проверки редовно удостоверяват превъзходно качество. Нашите усилия освен всичко друго доведоха и до това, геловете за пиене с Алое Вера и продуктите с коластра (Colostrum) да получат единствени на пазара така желания печат за качество от реномирания SGS INSTITUT FRESENIUS! 

Печатът за качество от SGS INSTITUT FRESENIUS
За да може един продукт да носи печата за качество от INSTITUT FRESENIUS, на проверка се подлага не само крайният продукт. Обстойната проверка започва с контрол на суровините, на съставките на продукта и на доставчиците и завършва със заключителен контрол на готовия продукт.
Много малко компании в света успяват да получат този печат!
„Ние от SGS INSTITUT FRESENIUS можем с чиста съвест да потвърдим постоянното качество на геловете за пиене Алое Вера от LR. Гарантираме това чрез независими редовни проверки.“ (Д-р Ларс Лобедей, Division Manager Health Food SGS INSTITUT FRESENIUS GmbH)
 Защо тестовете са толкова важни?
Доверието е нещо добро – контролът е нещо още по-добро. Днес на нашата гаранция за качество се доверяват над 260 000 сътрудници в 28 страни!
Висш принцип за LR е: абсолютна кожна поносимост на всички козметични продукти и перфектен тонус от всички хранителни добавки.
Външни институции и многобройни проучвания подчертават превъзходните постижения на LR. Затова ние редовно подлагаме множество продукти на проверки от независими институти за контрол като SGS INSTITUT FRESENIUS, Dermatest и IASC. По отношение на качеството за LR не съществуват компромиси!