1.Видео
Лечебната сила на Aloe Vera

Начин на добиване на гел за пиене от Aloe Vera

Лечебната сила на Коластрата

Действието и ползите на PROBIOTIC 12

Anti-age system

Как да преодолеем стреса?

 1. Партньорство с нас
  Ставайки партньор с LR Health & Beauty, Вие получавате следните привилегии:
  Компанията Ви издава персонален код, чрез който имате право да пазарувате директно от завода!
  Пазарувате директно от завода на цени, с 40% разлика в сравнение с каталожните цени!
  Имате достъп до цялата информация и всички материали в официалния уебсайт на компанията!
  Имате винаги актуална информация относно дневни промоции и месечни промоции!
  Имате възможността да звъннете на човека, който ви е поканил в компанията и да потърсите съвети по всякакви въпроси относно продуктите и маркетинга.
  Имате възможността (забележете – не задължението, а възможността) да печелите допълнителни доходи от компанията, следвайки бизнес-модела й.
  Имате възможността (отново не е задължително) да посещавате семинари, обучения, тренинги, с цел усъвършенстване на вашите личностни качества, което неминуемо ще доведе до по-качествено развитие на вас и на вашия екип от хора.
 2. Официален годишен каталог

 
С други думи казано – Партнирайки си с LR, Вие няма какво да загубите, а можете само да спечелите!
За всички, които желаят да бъдат само и единствено потребители, партньорството с LR Ви дава тази възможност – да пазарувате на по-ниски цени, без да се ангажирате с абсолютно нищо друго. Вие сте единствено и само клиенти!
За всички, които желаят да печелят допълнителни доходи и да променят статуса си на живот, партньорството с LR Ви дава тази възможност!
 Възможността за Бизнес кариера в LR е отворена пред всеки един от Вас. Важни са волята за успех, постоянството и личните усилия. С тези качества вече много сътрудници на LR осъществиха мечтите си.
Системата за възнаграждение на LR Ви предлага неограничени възможности за печалба. Благодарение на тази система, с отделянето на 1-3 часа на ден, може да си осигурите атрактивни допълнителни доходи. Стълбата на кариерата няма горна граница.
Допълнителен доход или кариера? Потребител или разпространител?
Вие сами взимате решението за Вашия успех на базата на онова, което влагате.
Една наистина честна система!
 За всеки, който желае да развива бизнес и да се включи в успешен екип, залагайки на пасивни печалби за висока финансова стабилност – ще получи пълната подкрепа, пълния съпорт и опит за едно бързо и качествено израстване в компанията! Знайте, че за да станете успешни, трябва да следвате успешните лидери!
 
 За повече информация, която ще Ви позволи да вземете Вашето осъзнато и информирано решение, посетете нашата специализираната онлайн МЛМ бизнес платформа тук. https://mlmoffice.info/